kindertentoonstelling-ckcDe feestelijke opening van de kindertentoonstelling “verre reizen, vreemde luchten” wordt gevierd in het Atrium van het CKC in Zoetermeer. Clarice Tany en Michiel de Groot zorgen op piano en drums voor de muzikale omlijsting van deze middag.

De leerlingen van de cursus Tekenen en Schilderen, tekenden onder leiding van Marga van der Gaag prachtige vogels in de trek. Een inspiratiebron voor deze kunstwerken waren de schilderijen van kunstenaar Corneille. Hij schilderde vogels als een kind, vrij en zonder regels. De leerlingen maakten hun schilderijen met oliepastel en waterverf.

De leerlingen van het Kinderatelier maakten onder leiding van Loulou Joolen de groepsschildering ‘Stad en Land’. Zij werden meegenomen door een lange reis langs berg en dal, door bos en zee, langs dorp, stad en kasteel. Daarnaast hebben de kinderen ook gewerkt aan vreemde voertuigen.

De kindertentoonstelling is te bezoeken tot 21 december en is te bezichtigen in de foyer, op de eerste etage en in het Atrium van het CKC in Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-