verhuizing-clausschool2

verhuizing-clausschool3Op maandagochtend 19 november 2012 was het zover. De leerlingen en leerkrachten van de Prins Clausschool in Rokkeveen, namen hun intrek in het prachtige nieuwe gebouw aan het Straspad 1. Maanden is er reikhalzend naar uitgekeken naar dit moment. Natuurlijk werd de overstap van de noodlokalen aan de Sieraadlaan en Straspad 2 naar de nieuwbouw in een feestelijk jasje gehesen. Leerlingen en hun juffen liepen samen in een vrolijke toeterende verhuisoptocht van oud naar nieuw. Samen werden de laatste stoelen opgepakt en overgebracht.

Oud directeur Piet Hanemaaijer, die afgelopen augustus met pensioen is gegaan, was door directeur Marjolein ter Haar uitgenodigd om de deuren van de nieuwbouw te openen. Een eervolle taak!

Ondanks het feit dat er nog geen sprake was van een officiële opening en er nog een hoop bouwactiviteiten gaande  zijn, is er op deze datum toch alvast een feest gevierd met de leerlingen, inclusief taart en limonade. En van 15.00 uur tot 16.30 uur mochten de kinderen tijdens het “Open Huis” hun ouders een rondleiding geven.

 verhuizing-clausschool

-advertenties-

-goede doel-