schoolsgot-talent

Elke maandag van september t/m december schallen de enthousiaste geluiden vanuit de Theaterzaal het CKC-gebouw in. Dansende en trommelende leerlingen (uit groep 8) laten hun talent zien en horen en ervaren hoe het is om zich op een groot podium te presenteren tijdens School’s got talent.

School’s got talent wordt gegeven door vier docenten met elk een eigen discipline: urban dance, capoeira, moderne dans en djembé. Van september t/m december 2012 komen elke maandag basisschoolleerlingen uit Zoetermeer binnen anderhalf uur een choreografie of drie verschillende djembé ritmes aanleren. De dans wordt vervolgens opgevoerd op het ritme van de djembés in de theaterzaal van het CKC.

Tijdens dit project ervaren leerlingen uit groep 8 hoe het is om een choreografie te dansen, een instrument te bespelen en op te treden in een professioneel theater voor een groot publiek. School’s got talent is ontwikkeld door het CKC en maakt deel uit van het Kunstmenu dat door de Gemeente Zoetermeer wordt aangeboden aan het primair onderwijs.

Het succes van School’s got talent uit zich door middel van de zeer enthousiaste leerlingen tijdens en na School’s got talent en in het feit dat maar liefst 1418 basisschoolleerlingen van 39 verschillende basisscholen worden bereikt.

-advertenties-

-goede doel-