energiepartyTijdens een €nergieparty komen twee consulenten bij Zoetermeerse inwoners thuis om hen in een ontspannen sfeer kennis te laten maken met energiebesparende maatregelen en producten. Daarbij wordt een doorsnee huis ruimte voor ruimte behandeld. Elk toestel of apparaat, dat energie of water gebruikt, komt daarbij aan de orde. De tips beslaan eenvoudige warmteverlies beperkende oplossingen en besparende  zaken op het gebied van elektriciteit, gas en water. De oplossingen zijn eenvoudig en kunnen door iedereen uitgevoerd worden. De besparende producten worden samen met de tips gedemonstreerd en de werking toegelicht. 

In januari start Piëzo met een nieuwe training voor €nergieconsulent. In de training worden de consulenten opgeleid volgens de Piëzo-methodiek. De methodiek is erop gericht mensen perspectief te bieden in hun ontwikkeling richting werk of opleiding. Daarnaast bieden wij Zoetermeerse inwoners die zich in willen zetten de mogelijkheid om als coachend consulent te worden ingezet. Naast de energiecursus worden zij ook ingewerkt om de consulenten die in de Piëzomethodiek aan het leren zijn te begeleiden tijdens het werk. Coachend consulenten werken dus zowel inhoudelijk als coachend mee aan de €nergieparty’s.

Wilt u zich opgeven als €nergieconsulent of als coachend €nergieconsulent dan kunt u contact opnemen met Dorien Groen van Stichting Piëzo, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 079-3312763.

Het project €nergieparty’s wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer en de Bouwhof.

-advertenties-

-goede doel-