Dansgroep-DTTSDe Zoetermeerse rock 'n roll dansgroep Dance to the 60's organiseert naast de danslessen ook retro feesten met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren.Ga dus mee op een nostalgische trip naar de jaren ‘40 en ‘50. Herbeleef een stukje geschiedenis en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing in een mooi decor en knetterende rootsmuziek.

44 Shakedown staat garant voor originele jaren 40 en 50 rhythm & blues en rock 'n' roll. Inspiratie komt van helden uit het verleden als Louis Jordan, Ray Charles, Freddie King, Fats domino, T-Bone Walker, Sam Butera en Lois Prima.
Door te spelen op vintage instrumenten en versterkers proberen de jongens de authentieke sound van toen te benaderen. Tijdens optredens in het landelijke clubcircuit en op een aantal gerenommeerde Rock ‘n’ Roll-, Blues & Jazzfestivals hebben de jongens laten zien dat niet alleen een ouder publiek geniet van de lekker in het gehoor liggende nummers, maar dat ook de hedendaagse jeugd het repertoire, de sound en het enthousiasme van de band zeer kan waarderen.

De avond vindt plaats op zaterdag 24 november in 2B Home aan de Dr. J.W. Paltelaan 103 in Zoetermeer,  u bent welkom vanaf 20.00 uur.

 

-advertenties-

-goede doel-