20121120 6871

Het is allemaal voor het goede doel, de opbrengst van de musical gaat naar stichting Vrienden van Jinotega en komt ten goede aan de straatkinderen van onze zusterstad jinotega. Tijdens de feestavond op zaterdag 24 november bij het CKC zal de enthousiaste jonge cast een kijkje geven in het leven van een straatkind in Nicaragua. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor deze feestavond.

 

20121120 6873 20121120 6876

Papegaaien liegen niet vertelt het verhaal van de jonge Mateo die er van droomt om een beroemd honkballer te worden, maar ondertussen zijn geld moet verdienen met schoenenpoetsen. Zijn moeder heeft een groot geheim dat het leven van onze schoenpoetser compleet op zijn kop zet. Zal Mateo zijn droom bereiken?

De hoofdpersonen uit deze levensechte musical willen zich graag aan u voorstellen:

Samen met het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) en de Openbare Bibliotheek Zoetermeer organiseert het bestuur van de stichting Vrienden van Jinotega een feestavond op zaterdag 24 november. De feestavond vindt plaats bij het. De opbrengst van deze feestelijke avond komt ten goede aan de campagne die Zoetermeer voert voor de zusterstad Jinotega in Nicaragua.

Naast deze musical van Zoetermeerse bedrijf Storytellers, zal ook de foyer van het CKC bol staan van allerhande activiteiten die gerelateerd zijn aan onze zusterstad in Nicaragua. Zo zal de bekende Nicaraguaanse zanger Frank Torres-y-Banda swingende Latijns-Amerikaanse salsa en merengue muziek laten horen. Salsa en latin-jazz kunt u ook leren in de workshops, naast schilderen, keramiek en percussie.

De opbrengst van deze feestavond wordt ingezet om de economische ontwikkeling in Jinotega te verbeteren. Ondernemers krijgen hulp bij het opstellen van een businessplan, jongeren krijgen de mogelijkheid om een beroepsopleiding te volgen en startende en ook gevestigde kleinschalige bedrijfjes worden ondersteund met microkredieten.

De entree bedraagt € 10,- per persoon voor de feestavond, kaarten voor de middagvoorstelling van Papegaaien liegen niet kosten €7,50.

De voorstellingen zijn op zaterdag 24 november, om 16.00 uur, 19.00 uur en 20.15 uur.

De kaartverkoop is reeds gestart, kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het CKC.

-advertenties-

-goede doel-