filmproject-ckc
Dit najaar klopte Thijmen de Valk, bedenker van het project, aan bij het CKC Digital Art Lab om zijn idee te realiseren in een grootschalig leren-door-te-doen filmproject voor jongeren in Zoetermeer. Zijn pitch was zo overtuigend dat zijn project een grote vlucht nam. Inmiddels staan er al een getalenteerde cast en enthousiaste productiecrew van in totaal 27 jongeren klaar om deze winter samen de vierdelige serie, over een groep tienerspionnen, te produceren.

Crowdfunding
Het CKC Digital Art Lab gelooft in de ondernemingskracht en creativiteit van gemotiveerde jongeren en wil dit stimuleren door ze te helpen hun ideeën te realiseren in een inspirerende omgeving. Dit is het eerste project dat mede door middel van crowdfunding wordt gefinancierd en het project team hoopt op zo draagvlak te creëren voor deze uitdagende Zoetermeerse expeditie.

Van het CKC Digital Art Lab krijgt team ALPHA de faciliteiten, projectondersteuning en allerlei trainingen en masterclasses van pro's om de vaardigheden van het filmvak onder de knie te krijgen. Zij sponsoren 50% van het bedrag dat daarvoor nodig is. Team ALPHA heeft een 30-daagse sponsorcampagne op www.voordekunst.nl gelanceerd om familie, vrienden en lokale bedrijven te betrekken bij het project en zo de overige € 1000,- op te halen. Op het moment van schrijven is er al 57% van het streefbedrag opgehaald.

U kunt dit unieke project ook steunen! Al met een bijdrage van 10 euro zorgt u dat er voor  het team weer een uurtje coaching of training beschikbaar is. Het project is te bekijken en te sponsoren via alphavoordekunst.

 Meer informatie over project ALPHA is te vinden op  www.facebook.com/AlphaTheSeries.

 

-advertenties-

-goede doel-