DSC 0166

Afgelopen zaterdag stonden vele vrijwilligers en maatjes te popelen van ongeduld bij de ingang van het Kyocerastadion! Vrijwilliger Wout Jonker en zijn maatje Marco openden de deuren van dit prachtige gebouw. Wout is zelf coördinator van o.a. alle rondleidingen bij ADO maar ook is hij sinds de zomermaanden vrijwilliger bij Jong Perspectief en hier heeft hij een maatje waar hij, hoe kan het ook anders, veel voetbalactiviteiten mee onderneemt.

DSC 0386Deze keer wist Wout ons allemaal te verrassen door ons uit te nodigen voor een kijkje achter de schermen bij zijn voetbalclub ADO. Geen enkele ruimte was deze morgen verboden terrein dus kleedkamer, perskamer en zelfs het bubbelbad van de spelers waren te bezichtigen. Het voetbalveld was van dichtbij toch wel indrukwekkend groot en zo kregen wij de kans om bijzondere foto’s te maken.

Wout wist samen met zijn ” rondleidermaatje Ralph" veel te vertellen over alles rondom dit voetbalelftal en het unieke gebouw. Kortom een unieke kans voor alle vrijwilligers en maatjes van Jong Perspectief. Wie weet is er in de toekomst nog een jongere van Jong Perspectief te vinden als speler op dit groene veld. In ieder geval zullen daar nu, na het zien van dit indrukwekkende stadion, velen van dromen!

Wilt u meer weten over dit vrijwilligerswerk? Kijk dan op onze site www.jongperspectief.nl of bel ons op werkdagen van 9.00-12.00 uur op 079-7502233. Maatje worden voor een jongere? Een goed voornemen voor 2013!

-advertenties-

-goede doel-