DSC 0015De gezondheidsmarkt, georganiseerd door Piëzo, in nauwe samenwering met de gemeente, Kwadraad, Zichtbare schakel en de winkeliers van Winkelcentrum Meerzicht ging vandaag om 10 uur van start.

Wijkwethouder Klaasjan de Jong opende de gezondheidsmarkt door de levensactiviteitenkaart te onthullen. De wethouder onderstreepte daarbij hoe belangrijk het zorgen voor je gezondheid is. Daarbij is het natuurlijk van groot belang om te weten wat er allemaal te krijgen en te doen is om de gezondheid op peil te houden.

Yamali de Hasseth (stagiair MBO bij Piëzo) en Chloë Fokké (Maatschappelijke stage) assisteerde de wethouder hierbij. Na de opening hebben zij veel voorlichting gegeven aan het publiek.

Wethouder De Jong nam de tijd om alle kramen te bezoeken en kennis te maken met de mensen die hij nog niet eerder had ontmoet. Bij de kraam van Zoetermeer actief bleef hij ook even staan en vertelde dat hij een persoonlijke band heeft met de wijk Meerzicht. In het verleden heeft hij in de wijk gewoond en hij brengt zijn kind hier naar de crèche. Ook heeft hij de afgelopen maanden met alle instanties en veel bewoners kennis gemaakt. "Meerzicht is een hele diverse wijk met veel groen." zei de wethouder tevreden.

DSCF8815

Wethouder De Jong met Chloë en Yamali

DSCF8826

De wijkcoaches van Kwadraad

DSC 0009

Wethouder in gesprek De Zichtbare schakel

DSCF8793

Medewerker van de wijkpost met de 
wijkwethouder Klaasjan de Jong

Zie onze aankondiging: markt in meerzicht

 

 

-advertenties-

-goede doel-