jinotega-vogelTer gelegenheid van de 30-jarige stedenband tussen Zoetermeer en Jinotega wordt op donderdag 15 november a.s. een liefdadigheidsdiner georganiseerd. De opbrengst van dit diner, dat plaats zal vinden bij het Stedelijk College Zoetermeer aan het Van Doornenplantsoen 1, komt in het kader van de millenniumdoelcampagne geheel ten goede van Jinotega.

Het Stedelijk College is al geruime tijd actief betrokken bij Jinotega. Tijdens het liefdadigheidsdiner zullen leerlingen van de school, onder leiding van een professionele kok, zorgen voor de bediening aan de tafels. Ook wordt het muzikale entertainment verzorgd door leerlingen van het Stedelijk College. Voor het diner zijn de leden van het college van burgemeester en wethouders uitgenodigd. Ook de Zoetermeerse ondernemers die begin vorig jaar hebben deelgenomen aan de studiereis naar Jinotega zijn voor het diner uitgenodigd. Natuurlijk zijn ook belangenorganisaties, ondernemers (met hun medewerkers) en inwoners van harte welkom!

Door deel te nemen aan het diner kunt u uw betrokkenheid bij de Zoetermeerse stedenband met onze zusterstad in Midden-Amerika tonen. Deelname aan het diner kost € 70 per couvert (vijf gangen), exclusief de drankjes. De dresscode voor het diner is ‘tenue de ville’. Belangstelling voor deelname aan het diner kunt u kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens het diner en tussen de gangen door is er ruimte voor activiteiten. Zo zal er een videoboodschap te zien zijn van de leerlingen van het Stedelijk College die op 14 november naar Jinotega vertrekken om te helpen bij de koffie-oogst. Ook staan er een presentatie van Kirty Matabadal, de Zoetermeerse VN-jongerenvertegenwoordiger, en een veiling op het programma. Voor de veiling hebben tien Zoetermeerse kunstenaars een kunstwerk ter beschikking gesteld en Hans Haring, wethouder van Cultuur, treedt op als veilingmeester. Vanzelfsprekend komt ook de opbrengst van de veiling volledig ten goede van Jinotega.

vrienden-jinotega

-advertenties-

-goede doel-