Boxing Club ZoetermeerBij Boxing Club Zoetermeer kan de jeugd t/m 14 jaar tijdens de les Alive and Kickin’ Kidz aangepast sporten. Aangepast sporten bij BCZ houdt in dat kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking gewoon kunnen sporten, zelfs kickboksen. 

Als een kind iets niet kan of wil, is dit geen probleem binnen deze les. De groepen zijn klein, dus de kinderen krijgen veel aandacht. De les wordt iedere dinsdagmiddag van 15.45-16.30 uur gegeven door de trainers Natascha en Johan. Deze trainers hebben een sociaal-maatschappelijke achtergrond en kunnen de kinderen goede begeleiding geven.

Boxing Club Zoetermeer heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het lesgeven aan speciaal onderwijsscholen in Zoetermeer zoals Praktijkschool het Atrium, de Keerkring, Kentalis en de Horizon. Zij zorgen ervoor dat de kinderen het gevoel krijgen dat zij de wereld aankunnen als echte kickbokser, iedereen is bij hen kampioen. Bij de les draait het om plezier, spel, zelfvertrouwen, kansen benutten en doelen.

BCZ geeft de mogelijkheid om 2 gratis proeflessen te volgen. Mail voor meer info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

-advertenties-

-goede doel-