Voetbal - Na lange tijd mochten de mannen van DSO weer het veld in. In het duel (2e klasse C) in Hoek van Holland tegen HVC'10 hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Na een uur spelen sloeg echter het onheil toe. DSO speler Sahr Kabuta raakte gewond en de wedstrijd werd gestaakt.

DSOIn de 63ste minuut floot de scheidsrechter na te hebben gezien dat verdediger Sahr Kabuta behoorlijk veel pijn had aan zijn ribben.  De scheidsrechter keek even de blessure aan en kreeg te horen dat de ribben van Sahr mogelijk gebroken waren. Hierop besloot de wedstrijdleiding de wedstrijd te staken.

De wedstrijd zal op een later tijdstip uitgespeeld worden, met nog bijna 30 minuten op de klok. Eindstand voorlopig: 1-1.