Slow Flow Yoga New Life Yoga copyDe sportverenigingen, scholen en clubs in Zoetermeer maken zich op voor een nieuw seizoen. Mét de nodige coronamaatregelen, maar ook met veel enthousiasme en inzet. Veel mensen hebben na de vakantie weer behoefte aan beweging, regelmaat en lichamelijke uitdagingen.

New life yoga is zo’n club die weer helemaal klaar staat voor hun vertrouwde maar zeker ook nieuwe gezichten.  New life yoga, gevestigd in Dekkers sport, heeft tot in de kleine puntjes de coronamaatregelen doorgevoerd. Zo zijn de groepen kleiner geworden van 17 deelnemers naar 10 per les. Aparte in en uitgangen, zodat deelnemers elkaar niet kruisen en is de ventilatie verhoogd. De mogelijkheid om de lessen thuis te volgen is iets wat New life yoga al doet sinds het begin van de coronacrisis.
Stoelyoga New Life Yoga copy
Yoga is afgeleid van het Sanskriet woord  dat ‘verbinding’ betekent. Vooral de verbinding tussen lichaam en geest. Tegenwoordig denken mensen vaak bij yoga aan evenwicht, balans en innerlijke rust. Yoga is naast een filosofie ook een leefwijze en een oefen methode die gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van het menselijk bestaan. 

  New life  yoga heeft nu een mooi aanbod voor mensen die een jaarabonnement afsluiten. Het aanbod is uitgebreid met workshops die je kan volgen zonder lid te zijn. Binnenkort start bijvoorbeeld ouder & kind yoga. De versouderkind copy copychillende oefeningen,  zowel actief als rustig en inspannend als ontspannend, maken dat de kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Tijdens de les proberen zij allerlei nieuwe lichaamshoudingen uit. Maar ook buiten of op het water yoga beoefenen behoren tot de mogelijkheden. Eigenaresse Margot Geelhoed: ”Corona brengt mensen veel stress, onzekerheid en vaak ook angst. Yoga is een mooie manier om daar mee te leren omgaan.”

-advertenties-

-goede doel-