IMG 9727Het Soccerstars zomerkamp was een groot succes, 3 dagen meerdere activiteiten buiten met geweldig weer. Ruim 80 kinderen hebben mee gedaan aan het zomerkamp en hebben zich drie dagen lang lekker sportief bezig gehouden met vele voetbal activiteiten.

De spelletjes waren uiteenlopend: voetbaldarts, smart goals, stormbaan, panna boarding, gatengoal, touwtje trekken, levend tafelvoetbal, penalty bokaal, snelheidsmeter om te kijken hoe hard de kinderen konden schieten, bubble bal, latje trap, een clinic van Boxing club Zoetermeer en nog veel meer. In het middag gedeelte van dag 2 was er het onderdeel waterpret, tijdens dit gedeelte waren alle activiteiten met water, zoals de buikschuifbaan, watervoetbal, paaltje voetbal met water, watergevecht en nog veel meer leuke waterspelletjes. Het kamp was 3 dagen lang van 09.00 uur tot 15.00 uur, de kinderen hebben niet op de locatie geslapen, maar wel elke dag gezellig met z’n allen geluncht.

De reacties van ouders en kinderen waren heel positief en ook de kinderen zelf gaven aan dat ze het erg leuk vonden dat er zoveel verschillende maar erg leuke activiteiten te doen waren op het kamp, vooral dag 2 (waterpret) viel erg goed in de smaak.

 IMG 9728  IMG 9730

 

Aan het einde van het zomerkamp was de finale van de penalty bokaal waar er werd gekeept door Jim van der Leer (keeper van svDWO 1). De winnaars van de acht samengestelde teams moesten het aan het einde van het toernooi ook nog tegen elkaar opnemen. Alle acht kregen aan het einde van de penalty reeks een bal als prijs en de winnaar ook nog een beker.

Als afsluiting van het kamp maakten alle ouders (op ander halve meter) achter de stormbaan een ere haag waar de kinderen door heen renden nadat ze over de stormbaan waren gegaan. Aan het einde van deze ere haag kregen alle kinderen van hun begeleider een medaille van het zomerkamp uitgereikt als aandenken.

-advertenties-

-goede doel-