open jeugdtoernooi 2020 1In Zoetermeer worden deze zomervakantie weer verschillende Tennistoernooien gehouden. De jeugd van ALTV kan in het Vernedesportpark aan de slag met het Open-ALTV jeugd toernooi gespeeld. In Meerzicht wordt het open tennistoernooi, Meerzicht Open gespeeld.


Op de banen van ALTV zijn de wedstrijdjes voor de allerjongsten al gespeeld, de oudere jeugd komt aan het eind van de week op de baan voor hun wedstrijden.

altv toernooiTennisvereniging Meerzicht organiseert in samenwerking met Tenniscentrum Meerzicht als eerste tennisvereniging in Zoetermeer, een open tennistoernooi, Meerzicht Open. Dit toernooi wordt gespeeld vanaf donderdag 6 augustus tot en met zondag 9 augustus op 3 binnen en 3 buitenbanen. Leden van de tennisverenigingen uit Zoetermeer en omstreken kunnen zich inschrijven in de categorieën dames of heren enkel, dames of heren dubbel en of gemengd dubbel,
in de speelsterkte 6 tot en met 9. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl , het inschrijfgeld per onderdeel bedraagt € 12,50 Inschrijven kan tot en met zondag 2 augustus.

-advertenties-

-goede doel-