snowwrold machineSnowWorld wil op 1 juli de pistes weer openen, wintersporters kunnen dan ook weer ski- of snowboardlessen volgen. Het sneeuwdek is compleet vernieuwd en onderhoudswerkzaamheden zijn vervroegd uitgevoerd.


SnowWorld hervatte de afgelopen weken gefaseerd haar activiteiten. Zo konden mensen al terecht in de nieuwe speeltuin, Ayers Rock of gebruik maken van de terrassen. "Het heropenen van de pistes is voor SnowWorld een belangrijke stap, waar we erg naar uit kijken. We kunnen niet wachten om onze deuren weer te openen.", aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld.
snowwrold nieuwe sneeuwHet wintersportcomplex zal de hele zomer openblijven, alle banen zijn schoongemaakt en van nieuwe sneeuw voorzien. Remko Klein: “Meestal sluiten we om beurten banen voor onderhoud en zorgen we dat er altijd twee pistes beschikbaar zijn. Maar al het onderhoud is nu klaar, de banen zijn in topconditie, dus klanten kunnen de hele zomer door volop skiën!”
SnowWorld zal werken volgens strikte veiligheidsprotocollen en trof uitvoerige maatregelen om haar gasten zo veilig mogelijk te laten genieten van wintersport in eigen land. Om drukte te voorkomen, moeten gasten vooraf een tijdstip reserveren via de website. Dit is mogelijk vanaf een week voor de geplande heropening. Remko Klein: “Op de skihelling zelf is ruimte genoeg, daar verwachten we geen enkel probleem met afstand houden. Maar we laten mensen gespreid binnen om drukte bij de kassa’s en kleedruimtes te vermijden.”

-advertenties-

-goede doel-