voetbaldagenVeel mensen weten nog niet of ze wel op vakantie kunnen dit jaar, maar kinderen die in Zoetermeer wonen en van voetbal houden, kunnen deze vakantie meedoen aan de Zoetermeerse VoetbalDagen van de Buurtvoetbalschool.

Tijdens de vakantie organiseert De Buurtvoetbalschool i.s.m. sv Oosterheem de Zoetermeerse VoetbalDagen. Twee dagen voetballen en plezier onder begeleiding van gemotiveerde en gediplomeerde trainers. De Zoetermeerse voetbaldagen zijn voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar en vinden plaats op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus 2020 bij sv Oosterheem. Beide dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur.


Bij het samenstellen van de teams wordt met de leeftijd rekening gehouden. Per leeftijdscategorie zijn er leuke prijzen te winnen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een uniek shirt, een verzorgde lunch, voldoende versnaperingen/drinken tussendoor en leuke foto’s als herinnering. Kinderen hoeven geen lid te zijn van de vereniging om met de VoetbalDagen mee te doen.


Twee dagen compleet verzorgd voor € 95,00. Gebruik van de Zoetermeerpas is mogelijk. Aanmelden: https://www.buurtvoetbalschool.nl/?page_id=550

-advertenties-

-goede doel-