IMG 7545Don Braad, voorzitter Sportief Wandelgroep Zoetermeer, heeft noodgedwongen de activiteiten van de wandelgroep moeten annuleren. In een groep wandelen is er nu even niet bij. Maar zelf wandelt hij wel gewoon door, alleen of met zijn tweeën is wandelen nog steeds gezond, sportief en ontspannend.

Veel leden van Sportief Wandelgroep Zoetermeer vragen zich bezorgd af of de Vierdaagse van Nijmegen, waar zij al maanden voor trainen, nu eigenlijk wel door kan gaan. Een besluit over het grootste wandelevenement van Nederland, 21 tot 24 juli, wordt waarschijnlijk pas eind april genomen. Tot die tijd roept Don zijn deelnemers op om rustig af te wachten en vooral rustig door te wandelen. “Als je je goed aan de maatregelen houdt , is wandelen nog steeds een prima sport!”

Interview bij EenVandaag

Don Braad werd door EenVandaag geïnterviewd over zijn wandelgroep en de voorbereidingen op de Vierdaagse. Natuurlijk verscheen Don in het kenmerkende groen van de Zoetermeerse Wandelgroep bij het interview. Het interview wordt zaterdag uitgezonden bij EenVandaag om 18.10 uur op NPO1.

-advertenties-

-goede doel-