Springers WVZ regiokamp 2020De springers van WVZ hebben afgelopen zondag in het zwembad Hofbad in Den Haag allemaal goede resultaten behaald bij de Regio kampioenschappen Schoonspringen van de regio West. Twee Zoetermeerse WVZ springers mogen zich Regiokampioen noemen.

Deze wedstrijden werden gesprongen van de 1m, 3m plank en 5m Toren platform. Bij de wedstrijden van de 1m plank meisjes-C werd Aiden Wallegie Regio Kampioen door de 1ste plaats te veroveren, Selina Hülters behaalde in deze serie een 5de plaats en Kyra van der Meer een 6de plaats.
De andere springsters behaalden ook goede resultaten, in de B-groep veroverde Lindsey van Krieken met een 3de plaats een bronzen medaille. Bij de meisjes-A was het de eerste wedstrijd voor Rebecca Chulick voor WVZ en zij behaalde net het podium niet maar wel een keurige prestatie met de 4de plaats. Bij de Dames Masters op de 1m plank was het een spannende wedstrijd waar Annemarijn Bal een zilveren medaille veroverde.
Bij het Toren programma werden er ook medailles binnen gehaald door de springers. Bij de Meisjes-C behaalde Aiden Wallegie het brons met een 3de plaats, ook was er een bronzen medaille voor Lindsey van Krieken die bij de meisjes-B de 3de plaats wist te veroveren. Annemarijn Bal behaalde de zilveren medaille bij de Dames Master door op de 2de plaats te eindigen.
Bij de wedstrijden op de 3m plank werden nog eens vier medailles behaald. Annemarijn Bal werd Regiokampioen door in deze serie de 1ste plaats te behalen. Bij de meisjes-C werd door Aiden Wallegie het zilver gewonnen en Selina Hülters veroverde het brons. De laatste medaille was er voor Lindsey van Krieken zij veroverde een 3de plaats bij de meisjes-B.