IMG 2478Eind maart zal een groep vechters van Dojo Hokori Meiyo deelnemen aan het Europese Kampioenschap Kyokushin karate te Istanbul. Alle trainingen en wedstrijden staan nu in het teken van de voorbereiding op dit grote toernooi.


Naar het EK in Istanbul gaan 8 vechters van de Zoetermeerse Dojo. Volgende week zaterdag doet er een team van de Dojo mee aan de Yüjin Cup te Oude Tonge, dit is de laatste wedstrijd voorbereiding. Hierna gaan de vechters samen met de rest van het Nederlandse team bestaande uit 25 vechters, 4 coaches en 5 scheidsrechters) gezamenlijk hard trainen om zo goed voorbereid te zijn op het Europese Kampioenschap Kyokushin karate.
In Nederland lopen de voorbereidingen tot nu toe prima. Vorige week zaterdag reisden 14 vechters van Dojo Hokori Meiyo af naar Rotterdam voor een toernooi en namen 13 bekers mee terug. Afgelopen zondag ging, in alle vroegte, een kleinere delegatie van 7 ervaren vechters naar Averbode te België voor een toernooi waar alle full contact technieken toegestaan waren. Ook nu was er een mooie score voor het Hokori Meiyo team. Iedereen ging na een lange dag, huiswaarts met een beker.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-