Halloween Duik 2019 schoonspringenDe schoonspringers van WVZ waren zondagg 27 oktober naar Antwerpen afgereisd voor de 'Halloweenduik', een wedstrijd vanaf de 1- en 3 meter duikplank. De vijf Zoetermeerse springers namen het op tegen atleten van hoog niveau en wisten zich bijzonder goed staande te houden. 

Op zondag 27 oktober vond in het Zwembad Arena in Antwerpen, Belgiƫ, de Open Halloween duik 2019 van de 1- en 3 meter plank plaats. WVZ deed met vijf springers mee aan deze wedstrijd, die zich goed staande konden houden tussen de vele deelnemers van deze wedstrijd en haalden mooie resultaten waarbij 8 medailles.

In het ochtendprogramma werden alle wedstrijden gesprongen van de 1m plank. Sureka Bierman Kerklaan sprong bij de meisjes-E voor de eerste keer mee in het buitenland en wist daar het zilver te behalen. Bij de meisjes-D was het ook voor Kyra van der Meer de eerste keer in het buitenland. Ook Kyra kwam op het podium met de gouden medaille. Bij de meisjes-C deden er twee springsters van WVZ mee dit zijn Aiden Wallegie en Lindsey van Krieken. Lindsey maakte helaas een verkeerde sprong waardoor zij op de zevende plaats eindigde, Aiden wist wel het podium te behalen met een bronzen medaille.
Voor Annemarijn Bal bij de All-in wedstrijd Dames, was het een spannende strijd om het podium te kunnen behalen, in deze serie deden veel sterke springers mee. Heel blij was zij dan ook met haar bronzen medaille.

In het middagprogramma werd er van de 3m plank gesprongen en ook hier deden alle WVZ-springers hun uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Sureka Bierman Kerklaan werd in haar wedstrijd wederom tweede met het zilver. Kyra van der Meer was net als in de ochtend goed bezig en werd beloond met het goud. Aiden behaalde op de 3m haar tweede bronzen plak, Lindsey was deze wedstrijd goed op weg maar was jammer genoeg net niet  goed genoeg voor het podium. Bij de Dames All-in was het wederom een zware strijd met mooie sprongen, Annemarijn behaalde met haar sprongen een tweede plaats wat goed was voor het zilver. 

-advertenties-

-goede doel-