Elise ReedijkKai Sei karateka Elise Reedijk heeft zondag 13 oktober deelgenomen aan de 2nd Open Hungarian I-Karate Global Athleszisz Cup 2019 in Boedapest/Hongarije, een internationaal toernooi voor karateka met een beperking. In haar categorie kata individueel behaalde zij een prachtige bronzen plak.



Met 120 deelnemers uit 10 landen (Rusland, Italië, Ierland, Roemenië, India, België, Servië, Oekraïne, Hongarije en Nederland) en met 62 categorieën werd het een lange, spannende en uitdagende dag.
In de categorie 201 walkers (learning difficulties, 75-50 IQ) zette Elise een super prestatie neer door als derde te eindigen. Met een goed gelopen kata chinto behaalde Elise de bronzen medaille, een fantastische prestatie in een sterk deelnemersveld. Als kers op de taart ontving Elise ook een uitnodiging voor de World Cup I-Global volgend jaar april in Klin/Moskou (Rusland).

 

In Nederland zijn er nog geen toernooien voor karateka met een beperking en staat het para-karate in de kinderschoenen. Budoschool Kai Sei maakt zich met ouders, trainers/coaches en deelnemers sterk om het para-karate in Zoetermeer, maar ook in Nederland op de kaart te zetten.

-advertenties-

-goede doel-