Curling 3Curling Club PWA organiseert op zondag 3 november het tweede Open Zoetermeers Kampioenschap Midi Curling. Bij deze tweede editie gaan ze een stapje verder dan bij het eerste kampioenschap: het voor curling kenmerkende vegen hoort er nu ook bij.

Het evenement wordt gehouden op de curlingbaan in de Silverdome van 10:00 – 15:00 uur. Het toernooi is bedoeld voor alle Zoetermeerders om iedereen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de mooie sport Curling. Ook bedrijven, verenigingen, scholen en politieke partijen zijn uitgenodigd hun beste ‘Steentje’ voor te zetten.

 

Midi Curling met een team van 3 of 4

Midi Curling is een variant op het echte curling maar dan over de helft van de lengte van de baan, mét het karakteristieke vegen. Het is uitstekend geschikt voor beginners, jong en oud. Inschrijven kan met een team van 3 of 4. Natuurlijk krijgen alle deelnemers instructie en gelegenheid om te oefenen voordat de wedstrijden beginnen.

 

Fundraising voor het Zeldzame Ziekten FondsCurling 1

Dit kampioenschap is tevens een fundraising activiteit voor het ‘Zeldzame Ziekten Fonds’. Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Per jaar komen ruim 14.000 van hen te overlijden. De helft van het inschrijvingsgeld wordt gedoneerd aan dit fonds.

 

Inschrijven

Aan deze kampioenschappen kunnen maximaal 24 teams deelnemen. De inschrijfkosten per team zijn €25,00 (Max. 1 Clubcurler per team). De deelnemende teams worden aangemoedigd om een hogere bijdrage te doneren die dan ten goede komt aan het fonds. Inschrijven kan tot uiterlijk 25 oktober.
Aanmelden of nadere info via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Curling

-advertenties-

-goede doel-