ZKV De SprintersZKV De Sprinters eindigt dit kanoseizoen met prachtig mooi weer. Een seizoen met veel bijzondere momenten. Vanuit hun locatie aan het Noord-AA hebben zij veel tochten georganiseerd door delen van Nederland. Door het goede weer begon het seizoen erg vroeg dit jaar.

 

In februari werden de eerste kanotochten gevaren. Gedurende de zomermaanden werd genoten van meerdere kano-kampeerweekenden. In de zomer werd een trektocht van 8 dagen door Nederland gevaren. In het najaar werd plastic opgeruimd langs de oevers in Zoetermeer. Alles bij elkaar hebben de leden in de vereniging bijna 20.000 kilometer bij elkaar gevaren. En minstens zo bijzonder was het evenement waar de kanovaarders meewerkten aan een speelfilm waarin mensen met het syndroom van Down de hoofdrol speelden.

Echt het einde van het seizoen? Niet helemaal. De winters worden warmer en het aantal dagen met ijs op de sloten is de afgelopen 10 jaar drastisch naar beneden gegaan. Met aparte training en aangepaste vaarkleding wordt deze winter doorgevaren. Het winterseizoen is niet toegankelijk voor nieuwe leden, zij zijn in april weer van harte welkom.

ZKV De Sprinters 1

-advertenties-

-goede doel-