Groeps foto deelnemers wedstrijd 13 okt 2019 2Zondag 13 oktober 2019 hebben de schoonspringers(sters) van WVZ deelgenomen aan de Beginners-, Ervarings- en Masterwedstrijd 1 meter plank schoonspringen ‘Regio West’ in zwembad De Veur. In totaal behaalden de springers 6 medailles.


In de beginnersgroep voor de meisjes klasse -E werd de bronzen medaille behaald door de jongste springer van WVZ , Sureka Bierman Kerklaan, zij veroverde een 3de plaats. In de beginnersgroep meisjes klasse-D behaalde Zoë Taylor een gouden medaille door de 1ste plaats te veroveren, de 3de plaats in deze serie was voor Kyra van der Meer zij veroverde de bronzen medaille. Bij de laatste beginnersgroep meisjes klasse-C werden ook medailles behaald, Destiny Wiesken behaalde een 1ste plaats die goed was voor de gouden medaille, de zilveren medaille werd behaald door Kailani Busker door de tweede plaats te veroveren. Deze twee springers zijn nog maar net lid geworden bij Schoonspringen WVZ en behaalden op de eerste wedstrijd meteen een zeer goed resultaat.


Bij de Dames Masters werd de laatste medaille behaald door Annemarijn Bal, zij veroverde de 1ste plaats en werd beloond met de gouden medaille.
De volgende wedstrijd is volgende week zondag in Antwerpen, waar springers(sters) uit België en Nederland aan mee zullen doen.

-advertenties-

-goede doel-