20190622 223206Kai Sei was met zes kumite deelnemers afgereisd naar Salzburg om deel te nemen aan de Austrian Junior Open 2019. Dit grote internationale kata en kumite toernooi van het Salzburger Karateverband telde dit jaar 764 deelnemers in diverse categorieën uit 19 landen.

Wissal el Boudakhani startte in de eigen individuele klasse, de female U16 +54 kg. Zij bereikte door ruime zeges in haar voorrondes de halve finale, welke zij verloor en zich plaatste voor de strijd om het brons. Deze wedstrijd viel niet in haar voordeel uit, met een vijfde plek als resultaat.

Naast de individuele klassen werd door de Kai Sei karateka ook deelgenomen aan de open klasse. In de open klasse female U18 gingen de zussen Marin en Sarah voortvarend van start. Marin won haar eerste twee wedstrijden en verloor de derde op hantei, ze werd hiermee vijfde. Haar zus Sarah bereikte de halve finale, maar kon deze wedstrijd niet naar haar hand zetten. Wel een mooie podiumplek, brons voor Sarah.
Een gecombineerd team van Wissal en Mex (Kai Sei) en Ashley Kakiay (Van Hellemond Sport) kwam uit bij de team wedstrijden female U16. Na de eerste twee rondes te hebben gewonnen van een Oostenrijks en een Duits team, bereikten zij de finale. Hier troffen zij wederom een Duits team met twee nationale selectieleden. De zinderende eindstrijd werd nipt verloren, maar met een tweede plek op het erepodium en een zilveren medaille heeft het team een mooie prestatie neergezet.
Wissal, uitkomend in categorie female U16 open, revancheerde zich in de open klasse na de vijfde plek in haar eigen klasse, door de finale te bereiken.Met slechts één punt verschil kon Wissal deze laatste wedstrijd niet naar haar hand zetten en behaalde het zilver, een prachtige prestatie.