Opening 3De Zoetermeerse Kano Vereniging heeft het kanoseizoen geopend. Op zondag 31 maart gingen meer dan twintig leden met hun kano’s door Zoetermeer en daarmee is een start gemaakt met een serie kanotochten in Nederland en daarbuiten.


De Zoetermeerse Kanovereniging is een recreatieve en sportieve kanovereniging. De zomers worden steeds warmer en ook de winters zijn steeds beter voor kanovaarders. Dit valt ook op te merken aan het ledenaantal. Het ledenaantal stijgt net zo hard als het aantal warme dagen dat Nederland telt. Plezier en afkoeling op het water is dan een heerlijke bezigheid.

Opening 1  Opening 7 


Nieuwe vloot

Omdat de vereniging een sterke groei kent, worden ook de verenigingsboten dit jaar nieuw aangeschaft. De vereniging schaft dit jaar ook twee kano’s aan voor bijzondere doelgroepen. Namelijk een kano voor zwaarlijvige personen en een Canadese kano waarbij er plaats is voor een persoon die wel wil varen maar lichamelijk of geestelijk niet zelfstandig kan kanoën. Deze kano’s worden beschikbaar gesteld door Fonds 1818.


Activiteiten

Elk jaar worden meer activiteiten georganiseerd. Dit jaar worden 35 dagtochten georganiseerd en vier weekendtochten. De Zoetermeerse Kanovereniging vaart dit jaar ook mee met de Belgische waterdagen en daarbij worden de Belgische scheepsliften aangedaan.
Naast de bijzondere activiteiten kent de vereniging ook dit jaar weer de introductiedagen en de kanocursussen in mei en juni aan de Noord Aa. Wilt u informatie over de Zoetermeerse Kanovereniging. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.zkvdesprinters.nl 

-advertenties-

-goede doel-