Y4A47163Screenshot 20190225 091957 CollectHet jonge Zoetermeerse tennistalent Kyvan Rietkerk speelde dit weekend op een internationaal tennistoernooi in eigen stad maar liefst 2 finales. De InTime Tennis Direct Junior Open 2019 werd georganiseerd op de Proflex banen (trage hardcourt) in Dekker Sport Zoetermeer.


Rietkerk verbleef de hele week met het Nationaal Team in een hotel vlakbij zijn school het Picasso Lyceum in Rokkeveen. Een bijzondere ervaring voor de jonge Zoetermeerder die zo voor thuispubliek zijn wedstrijden mocht spelen.
Deelnemers van over de hele wereld spelen mee in twee leeftijdscategorie├źn, namelijk onder 16 en onder 14. Er worden zowel single wedstrijden als dubbelwedstrijden gespeeld
In de single wedstrijden moest hij na een geweldige reeks overwinningen op topspelers uit Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen en Nederland genoegen nemen met een 2e plaats. Manvydas Balcinus was deze week de sterkste. Maar in het dubbelspel wist hij met partner Abel Forger de titel te pakken!

-advertenties-

-goede doel-