20190224 18044926 karateka van Budoschool Kai Sei namen afgelopen zondag deel aan de Open Friese Kampioenschappen te Drachten. Het toernooi is uniek omdat alle poules worden gedraaid met het Round-Robin systeem. Alle deelnemers in een poule komen tegen elkaar uit en draaien daardoor minimaal drie wedstrijden. In de poules met een groot deelnemersveld, werden er nog kruisfinales gedraaid.

Kai Sei had nagenoeg het gehele kata en kumite team meegenomen; van de zeer jonge, beginnende wedstrijdkarateka tot de topwedstrijdkarateka. Voor de beginners was het een goed toernooi voor de ervaring, voor de toppers een goede voorbereiding op de NK senioren en teams 17 maart te Zoetermeer.

Gouden medailles waren er voor Marin Hagenaar, Pedram Hamta, Owen Klipsteen, Bob Kremers en Christel Linnemann. Zilver was er voor Sven Akkermans, Sharon Jellema, Kai Krul en Donovan Trommelen. Milan Krul, Blessing Landveld, Max Linnemann, Anika Monte, Kyanu Peschier, Kosta Pappaioannou, Jayden Ruiz en Colin Vercammen pakten het brons.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-