Groepsfoto Sinterklaas wedstrijd Nieuwegein 1280x768Tijdens de spectaculaire en gezellige Sinterklaas wedstrijd in Nieuwegein die speciaal voor de jongere springers georganiseerd werd, deden ook springers van WVZ mee in verschillende groepen. Ook Sinterklaas genoot van de mooie prestaties van de schoonspringers.

In de E-categorie voor de meisjes deden maar liefst 15 meisjes mee waarvan 1 springster van WVZ, Faye Thijsse behaalde hier een 12de plaats. In de D-categorie voor de meisjes kwamen er 4 springers in actie voor WVZ, Esmee Dekker behaalde een zilveren medaille door de tweede plaats te veroveren, Zoë Taylor behaalde een 8ste plaats, Selina Hülters een 11de plaats en Kyra v.d. Meer behaalde een 14de plaats.
Alle springers die meededen werden ook ingedeeld in teams per vereniging, van de negen teams die meededen behaalde het 1ste team van WVZ bestaande uit Esmee Dekker, Zoë Taylor en Selina Hülters net het podium niet, zij behaalden een keurige 4de plaats.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.