tafeltennisserMet een nieuw clubtenue start Taverzo het weekend van 15 september de eredivisie met de heren. De nieuwe tenues komen van een andere hoofdsponsor dan voorheen. Met een nieuwe teammanager, coach en sponsor gaat Taverzo verfrist het seizoen in.

De eredivisie bij de heren start komend weekend, met drie wedstrijden op zaterdag 15 september. Verder is het topduel tussen beide finalisten van afgelopen jaar op zondag, hier in Zoetermeer. Theo Levert, al jaren lid van Taverzo, zal de rol van teammanager op zich nemen. Hierdoor kan Ruud van Graafeiland zich gaan richten op de coaching.

"Na het vertrek van Sven Groot als coach hebben we gezocht naar een nieuwe invulling. Vorig jaar heb ik al wat ervaring kunnen opdoen bij de dames en Ruud heeft met de begeleiding van Martin Khatchanov en met enkele invalbeurten de rol van coach ook al vaker op zich genomen. Ik kijk er naar uit om met dit nieuwe team en samen met Ruud hier invulling aan te geven’’, aldus Theo. Ruud van Graafeiland kan als coach rekenen op steun uit eigen gelederen. Speler Jochem de Hoop heeft de nodige ervaring als trainer/coach en zal hem assisteren.

Lezers zijn van harte uitgenodigd om zondag 16 september bij Taverzo te komen kijken naar de topper in de eredivisie. De zaal is zondag 16 september vanaf 12:00 uur open voor publiek en om 13:00 uur begint de wedstrijd.

Taverzo heeft in ‘deBoer – Maatwerk in Interieur’ een andere hoofdsponsor gevonden. DeBoer was al sponsor, maar neem nu het stokje over van Enjoy&Deploy als hoofdsponsor. DeBoer kijkt er naar uit om er een mooi seizoen van te maken.


Foto: Elsbeth Parmentier

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-