IMG 20180902 WA0022Vijf jonge talenten van GV Pro Patria Zoetermeer zijn uitgenodigd om in oktober mee te doen aan een internationale turnwedstrijd in Engeland, de Rushmoor Bowl. Om de kosten voor deze reis (vliegtickets, verblijf, vervoer in Engeland) te kunnen betalen zijn zij een crowdfunding gestart op Talentboek.nl.

Marisa Koedoot (17), Megan van Puffelen (14), Winema Olaria (12), Marrylinn Hendriks (11) en Isabella Strang (11) zijn lid van de topsportselectie turnen van Pro Patria en willen dolgraag bij de Rushmoor Rose Bowl laten zien hoeveel talent zij hebben. Maar de Zoetermeerse talenten moeten zelf de kosten van de reis en het verblijf in Engeland betalen, wat oploopt tot €2000,- totaal. Het is een unieke kans voor de meiden om zich te meten met topturnsters uit andere landen.

Het toernooi vindt plaats op Rushmoor Gymnastics Academy, in Aldershot, in het weekend van 20 en 21 oktober. “Een dergelijk sterk bezet internationaal toernooi past helemaal bij onze ontwikkeling als turnster. We hebben de ambitie om in de toekomst als internationaal turnster met EK’s en WK’s mee te doen en stiekem dromen we ook van de Olympische Spelen”, aldus de enthousiaste turnsters.

Talentboek is een website voor crowdfunding van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Op Talentboek kunnen de sporttalenten, teams of groepen aangeven wat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken en hiervoor donaties ontvangen.

 Wilt u deze toptalenten steunen?

U kunt Marisa, Isabella, Marrylinn, Winema en Megan steunen door een donatie over te maken op Talentboek.nl: sport.talentboek.nl/talenten-teams/gymnastiek-turnen/rushmore-bowl-2018.html 

 

Op de foto team Pro Patria. V.l.n.r. Marisa, Isabella, Marrylinn, Winema en Megan

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-