hokori meiyo katawedstrijdDojo Hokori Meiyo reisde met 4 deelnemers en 2 scheidsrechters af naar Zuid-Nederland om deel te nemen aan het NK Kata. De Zoetermeerse dojo behaalde op het NK twee podiumplaatsen: goud en zilver. Een mooie voorbereiding voor het WK kata in oktober.

Seth is al 2 x kampioen geworden in zijn klasse en kwam om zijn titel te verdedigen. Met 2 top kata’s plaatste hij zich als eerste voor de finale en sloot de dag als winnaar af met een grote afstand op zijn tegenstanders. Hij krijgt als kers op de taart van de jury ook nog de beker Master of Kata voor de beste kata’s van de dag.
Ook Megan heeft een mooie dag, normaliter gaat zij als Kumite specialist de mat op, maar nu met kata. Een geweldige prestatie geleverd door Megan, want ze wordt op 0,1 punt 2e in haar categorie.
Maureen en Cathelijne deden mee in dezelfde categorie. Beide dames beginnen strak aan hun dag en laten mooie kata’s zien. Helaas maakt Cathelijne een klein foutje en komt niet door naar de finale. Maureen plaatste zich wel en behaalde na haar finale kata een 4e plaats op dit NK.