don braad logo 2 copyWil je 2024  starten met een goed voornemen? Wil je meer gaan bewegen? Sportief Wandelgroep Zoetermeer start weer op woensdagavond 17 januari en vrijdagochtend 19 januari met een beginnerscursus: Start 2 Walk. In 10 weken tijd leer je alles over wandeltechniek en krijg je veel wandeltips.

Tevens gaat de groep gezamenlijk met de ZDS bus naar sponsor Xcelsior voor informatie over voeten, sokken en schoenen. Verder wordt er een les besteed aan wandelbootcamp. Ook zijn er workshops over lifestyle door een lifestyle coach.

Trainingstijden

Op woensdagavond 17 januari wordt gestart om 19.00 uur en op vrijdagochtend 19 januari om 09.00 uur, bij het Wijkcentrum de Vlieger, Groen-blauwlaan 133, achter het winkelcentrum de Vlieger. Kosten voor deze 10-weekse cursus bedragen slechts € 50,00 euro. Inschrijven voor Start 2 Walk kan via onze website www.sportiefwandelgroepzoetermeer.nl  Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom wandelen bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer? Wandelen is hun passie. Met ruim 300 vrienden zijn zij een van de grootste wandelgroepen in Nederland. De trainers zijn KWbN/NOC*NSF gediplomeerd. Is jouw doel om ooit de Vierdaagse van Nijmegen te lopen, of een pelgrimstocht, of gewoon meer bewegen en elke week in een gezellige groep wandelen? Het is allemaal mogelijk.

Na de Start 2 Walk cursus kun je instromen in de reguliere groepen. Met vier trainingsmomenten per week is er altijd een training die bij jou past. ER wordt getraind op verschillende locaties in Zoetermeer. Wil je beginnen met meer bewegen? Start 2 Walk!

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-