IMG 4884
De spelers van FC Zoetermeer 1 kunnen voortaan met hun eigen spelersbus naar uitwedstrijden, uniek voor een amateurvereniging. De bus is rondom bestickerd in de kleuren van FC Zoetermeer, zodat de spelersbus overal goed herkenbaar is.


Peter Lieffering, Voetbalzaken, legt uit; “Een paar jaar geleden hebben we de doelstellingen voor FC Zoetermeer concreet geformuleerd. Groei van 600 naar minimaal 1000 leden, een nieuw complex, vier kunstgrasvelden, de jeugdopleiding verbeteren en met het Eerste doorgroeien naar een stabiele 2e klasse. We zijn nu een paar jaar verder en het bestuur is voortvarend geweest in het behalen van veel gestelde doelen. Het bekende bedrijf ‘De Boer Maatwerk in Keukens’ heeft ervoor gezorgd dat een heuse spelersbus werkelijkheid is geworden en de club is Jacob de Boer daar ontzettend dankbaar voor.”
Inmiddels zijn er 90 teams en heeft de club 1080 leden, begin 2024 zal de nieuwbouw starten, kunstgrasveld(en) wordt(en) verwacht en qua voetbal zit FC Zoetermeer in de lift. Om optimaal te kunnen presteren moeten alle randvoorwaarden perfect geregeld zijn en dat begint met een goede en betrouwbare Hoofdsponsor. In Uitzendbureau Solutions heeft Zoetermeer die sponsor gevonden, met daarnaast een nieuwe kledinglijn van Robey.
De spelersbus is van alle gemakken voorzien, een keuken, toilet, media-installatie en slechts 33 luxe stoelen. Aan één kant het grote clublogo met de trotse leeuwen en op de achtergrond Zoetermeerse landmarks, zoals Snowworld, de Mandelabrug, de Watertoren, de Molen, de Oude Kerk en Ufo Spazio en aan de andere kant eist het shirt van FC Zoetermeer je aandacht op.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-