Martijn de ZoeteMartijn de Zoete wordt de nieuwe hoofdtrainer van FC Zoetermeer. Hij komt over van Forum Sport, waar hij de O23 onder zijn hoede had en gaat vanaf seizoen 2023-2024 aan de slag bij de club in Rokkeveen.

“Martijn ademt sport en enthousiasme uit, niet alleen vanwege zijn beroep als Combinatiefunctionaris Sport en Welzijn voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg, maar ook als je inhoudelijk met hem over voetbal praat”, zegt Peter Nauman van Voetbalzaken FC Zoetermeer.

Vanaf 2013 is Martijn al werkzaam als hoofdtrainer. Hij is gestart bij de D-tjes en de afgelopen twee jaar is hij verantwoordelijk geweest voor 1e divisieteams bij Forum Sport.

Peter Lieffering van Voetbalzaken over de aanstelling van Martijn: “De afgelopen periode hebben we de tijd genomen om een geschikte hoofdtrainer aan te stellen. Met de benoeming van Martijn hebben we de gewenste kandidaat aan ons weten te binden. Martijn is een jonge en ambitieuze trainer met ervaring in talentontwikkeling. Precies wat wij zoeken bij FC Zoetermeer. We hebben een jonge selectie met veel kwaliteit en met Martijn gaan we de komende jaren werken om onze doelstellingen te behalen.”

Foto: links Peter Lieffering van Voetbalzaken, rechts Martijn de Zoete.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-