IMG 3330Zondagochtend vroeg reisde Dojo Hokori Meiyo met negen kata lopers naar het NK Kata te Woensdrecht. Bij de individuele kata's haalde Seth een mooie eerste prijs, waardoor hij voor de derde keer op rij Nederlands Kampioen is. Helaas viel Gwenn net buiten de prijzen in dezelfde poule.

Brandon, die voor de eerste keer deelnam aan een katatoernooi, haalde een mooie 2e plaats in zijn poule. Maureen en Cathelijne werden dit keer bij de volwassenen ingedeeld, Maureen lukte het net niet om de volgende ronde te bereiken. In de finale wist Cathelijne de derde plek te veroveren. De laatste individuele kataloper Enoah wist ook de derde plek te halen.
In de groepskatawedstrijd voor de jeugd wisten Enoah, Brandon en Gwenn net geen podium plek te halen en behaalden Seth, Maureen en Cathelijne de 2e plek. Bij de volwassenen wisten Ferry, Shannon en Mischa de derde plek te behalen. Dit is een mooi resultaat na de weinige keren dat zij hebben kunnen oefenen.

Seth wist bij de jeugd een masterscore te halen. Dit houdt in dat hij over de hele dag de meeste punten had. Ook hiervoor kreeg hij een mooie beker.

-advertenties-

-goede doel-