leroy vaes4e klasser FC Zoetermeer en hoofdtrainer Leroy Vaes hebben in goed overleg besloten om aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. Vaes, eerder jeugdtrainer van de Zoetermeerse club, is na zijn uitstap bij onder andere Wippolder, momenteel bezig aan zijn 4e seizoen bij de club uit Rokkeveen.

In de eerste twee seizoenen van Leroy Vaes werden door het coronavirus de competities niet uitgespeeld. Vorig seizoen eindigde Leroy met zijn team op een 6e positie. Dit seizoen staat FC Zoetermeer op een 4e positie en heeft de 1e periode net gemist.

“We zijn trots dat Leroy meegedacht heeft met de afdeling Voetbalzaken om het voetbaltechnische beleid voor de komende jaren mede vorm te geven” aldus Peter Nauman van Voetbalzaken. “De club is dankbaar voor zijn bijdrage hieraan en we gaan ervoor zorgen dat de uitvoering van het beleid ook in de toekomst gewaarborgd blijft”.

“FC Zoetermeer is op de goede weg. Er zijn veel positieve ontwikkelingen bij de club, denk aan nieuwbouw, de jeugdopleiding die in de lift zit en natuurlijk de groei van het ledenaantal. Dit maakt dat dit het goede moment is om na 4 jaar een nieuwe hoofdtrainer voor de groep te zetten” vervolgt begeleider Peter Lieffering. “De doelstellingen voor de nieuwe hoofdtrainer blijven ongewijzigd, namelijk binnen 5 jaar minimaal 2e klasse spelen”.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

Leroy is een absolute professional, dat blijkt uit zijn motivatie om zijn periode bij FC Zoetermeer einde van dit seizoen af te kunnen sluiten met een prijs. “Ik vind dat de manier van voetballen waar ik voor sta, namelijk verzorgd proberen te voetballen, goed te zien is geweest vooral dit seizoen”, aldus Leroy Vaes, die aangeeft open te staan voor een nieuwe uitdaging.

-advertenties-

-goede doel-