yotosama wedstrijd
Tijdens het Goederaad Judotoernooi wat jaarlijks georganiseerd wordt door Chikara Sport in Bodegraven, hebben de judoka’s van Budoschool Yotosama weer eremetaal weten te bemachtigen. Op het eerste toernooi van het jaar werden alle kleuren eremetaal veroverd door de judoka’s uit Zoetermeer.


Milan Hippe kroonde zich als kampioen in de klasse -73 kg bij de senioren. De pas 18-jarige judoka was ingedeeld bij de volwassenen en wist ondanks dat toch al zijn partijen winnend af te sluiten. Clubgenootje Fabian Slingerland wist zich, na een lange periode zonder wedstrijden, naast Milan op het podium te scharen op de 2e plaats.
Tim Brabander, onlangs geselecteerd door de Judo Bond Nederland voor het internationale circuit, had een goede generale voor het komende Disctrict Kampioenschap van Zuid-Holland. In de klasse -81 kg maakte hij met louter ippons schoonschip en mocht het goud ontvangen. Voor de zusjes Rommelse was het ook heerlijk thuiskomen. Josephine (zilver), Elizabeth (zilver) en Madelief Rommelse (brons) behaalden allen een prijs. Ook João Oliveira Santos mocht het brons mee naar huis nemen in de klasse -60 kg.


Foto: Fabian Slingerland en Milan Hippe.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-