SVO Buytenpark en hoofdtrainer Francis Janse hebben de samenwerking met 1 jaar verlengd en wel tot het met het einde seizoen 2023/2024. Zowel het bestuur, de technische commissie als ook Francis Janse zijn tevreden over de verlenging en zullen de ingezette koers verder vorm gaan geven.

"Qua resultaten hadden we gehoopt dat we al iets verder waren, maar onder andere een aantal blessures van dragende spelers hebben er behoorlijk ingehakt. We hopen nu in het nieuwe jaar de draad weer verder op te kunnen pakken. Bovendien hebben we een plan om waar mogelijk versneld al wat jeugd in te passen. We zijn er zeker nog niet, maar Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd", aldus een hoopvolle voorzitter Jules Lieveld.

Hoofdtrainer Francis Janse met SVO Buytenpark naar Albufeira

Janse FrancisHoofdtrainer Francis Janse is ook zeer tevreden: “voor mij is dit het eerste seizoen als hoofdtrainer op het laagste niveau (5e klasse). Voor mij is het doel om in ieder geval het nieuwe seizoen te gaan voor promotie naar de 4e klasse. Buiten de doorstroming vanuit de jeugd proberen we ook spelers van buitenaf te enthousiasmeren om naar SVO Buytenpark te komen. Donderdag 12 januari gaan we met ruim 32 man op trainingskamp naar Albufeira. Als 5e klasser is dat natuurlijk fantastisch en geeft het ook wel aan dat er voldoende potentie aanwezig is om weer wat extra stappen te gaan zetten.”

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-