adventurerun 5De tweede editie van het sportieve en speelse evenement Adventure Run Zoetermeer had zondag 18 september wat last van wisselende weersomstandigheden, maar daar lieten de deelnemers zich niet door weerhouden.

 adventurerun 2  adventurerun 3


De Adventure Run Zoetermeer is de start van de Nationale Sportweek en werd geopend door Wethouder Sport, Ronald Weerwag. De deelnemers liepen vanaf Gymworld Zoetermeer een route van 5 kilometer met onderweg leuke sportieve activiteiten. Elke 10 minuten vertrok een groep deelnemers, bestaand uit vrienden, familie,  collega‚Äôs, sportmaatje of een schoolklas. De eerste stop was overdekt, de deelnemers mochten na de start meteen de trappen op van Gymworld en in de turnhal meedoen aan een gezamenlijke warming up.

 adventurerun 1  adventurerun 4


Voor de activiteiten van de Adventure Run 2022 werkt Netwerk Zoetermeer samen met verschillende sportverenigingen en sportaanbieders in de stad. Deelnemers konden bijvoorbeeld hun tennisvaardigheden op de proef stellen bij TV Buytenwegh en TV Seghwaert, lekker op het water suppen bij Adventure Valley en racen over een superlange stormbaan.

Foto: Gerard van Warmerdam, meer foto's op: https://foto.vwarmerdam.nl/2022/Sportweek-Adventure-Run-Zoetermeer/

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-