Afgelopen zondag werd in zwembad De Veur het seizoen schoonspringen afgesloten met een Teams wedstrijd. Omdat er geen trainer is gevonden voor een komend seizoen, was dit tevens de laatste training/wedstrijd schoonspringen bij WVZ.

De huidige trainster Colinda stopt er na dit seizoen mee en hoewel er naarstig is gezocht naar een opvolger, is deze niet gevonden en dus komt het schoonspringen bij WVZ ten einde.

Bij de laatste wedstrijd werd door de deelnemers gestreden om de eerste plaatsen. Na het springen van diverse sprongen van de kant, de trampoline en de 1- en 3 meter plank, veroverde het team bestaande uit Annemarijn Bal en Eleonora Ceretto de 1e plaats met 316 punten. Het team bestaande uit Aiden Wallegie en Mylan Dubbeld legde beslag op de 2e plaats met 309 punten. Het team gevormd door Kyra van der Meer en Sureka Bierman Kerklaan wist de 3e plaats te behalen met 299 punten en de 4e plaats tenslotte was voor het team van Selina Hülters en Yaretzin Somer met 286,5 punten. Doordat het écht de laatste wedstrijd was kreeg iedereen een mooie bokaal als herinnering.

Na deze wedstrijd konden de ouders, broertjes en zusjes zelf proberen het schoonspringen te beoefenen. De dag werd beëindigd met een heerlijke BBQ en de prijsuitreiking. Zo werd het seizoen leuk en gezellig onder elkaar afgesloten en werd er van iedereen afscheid genomen. WVZ dankte allen die vrijwilliger waren de afgelopen jaren en in het bijzonder de familie Bal, die deze afdeling schoonspringen met veel toewijding heeft gekoesterd. Er zijn springers die het schoonspringen gaan voortzetten bij andere verenigingen, ook hen werd heel veel succes toegewenst.

Foto: alle springers met trainster Colinda en de familie Bal.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-