Zaalvoetbalavond Dames MazzelstarsZaalvoetbalvereniging ZZVV Mazzelstars organiseert op 1 juli 2022 een ‘Dames zaalvoetbalavond’ in Sporthal De Veur om vrouwenvoetbal onder de aandacht te brengen. Het programma start op 1 juli 2022 om 19.00 uur en deelname is gratis.

Tijdens de zaalvoetbalavond kunnen dames uit Zoetermeer en omstreken op een laagdrempelige manier kennis maken met zaalvoetbal en de vereniging Mazzelstars. De avond bestaat uit leuke voetbalactiviteiten en een gezellige borrel, daarnaast kunnen de deelnemers verschillende prijzen winnen. Aanmelden voor deze avond is mogelijk vanaf 15 jaar.

Damesvoetbal bij Mazzelstars

Zoetermeerse Zaalvoetbalvereniging De Mazzelstars is sinds 1986 een begrip in Zoetermeer. Met vier damesteams is de club hard op weg om zaalvoetbal voor vrouwen op de kaart te zetten in de regio. En vanaf aankomend voetbalseizoen komt Vrouwen 1 van Mazzelstars uit in de Eredivisie Zaalvoetbal. Hiermee promoveren zij naar het hoogste zaalvoetbalniveau in Nederland.

Volgens onderzoek vanuit de KNVB is er vanaf 2003 een relatief sterke groei waar te nemen in het aantal voetballende meisjes en vrouwen. Vanuit ZZVV Mazzelstars worden er diverse activiteiten georganiseerd om de groei van vrouwenvoetbal te promoten en te ondersteunen. Naast diversiteit in teams, hecht de vereniging ook waarde aan een divers bestuur. Vrouwelijke bestuurders worden momenteel ruim vertegenwoordigd bij de zaalvoetbalclub.

Maak kennis met zaalvoetbal bij Mazzelstars. Meer informatie en aanmelden voor de Dames Zaalvoetbalavond: https://mazzelstars.nl/zaalvoetbalavond

Foto: Berg Films

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-