svo buytenparkNa enkele jaren van afwezigheid, was het afgelopen zondag eindelijk zover: het thuistoernooi voor de jeugd van SVO Buytenpark. Dit normaal jaarlijks terugkerend toernooi vormt de afsluiting van het voetbalseizoen.

Ron Gerners - zijn kinderen spelen zelf bij SVO - was hoofdsponsor met zijn bouwbedrijf Bogero. "Dankzij Bogero konden we het toernooi aankleden zoals we dat voor ogen hadden", aldus toernooidirecteur Ravi van Leeuwen. "We hadden een pannaveld, een stormbaan, Henk Patat, Julian's tosti's, Wil's snoepkraam", vertelt vice-voorzitter van SVO Buytenpark Van Leeuwen verder, "en ja, we hebben erg veel geluk gehad met het weer, vorig weekend regende het nog hard en nu 24 graden zon!". Deelnemende teams en publiek waren toe aan zo'n mooie dag na enkele regenachtige toernooien afgelopen weken.

 

Toernooi

Het toernooi zelf bestond uit 38 teams. Er deden SVO Buytenparkteams mee en teams van buren als DWO, DSO, FC Zoetermeer en BSC'68. Ook Stompwijk, Wilhelmus, Hekelingen, BVCB, RKAVV, Houtwijk en andere clubs waren present met teams in de leeftijd van JO7 t/m JO12. Per leeftijdscategorie waren er bekers te verdienen. Ook was er een Penalty Challenge. De grootste beker was echter niet voor de nummer 1. De grootste beker was de sportiviteitsprijs. "Want daar draait het om op zo'n dag als deze", beëindigt Van Leeuwen die alweer vol ideeën zit hoe het volgend jaar nog beter kan.


Foto credits: Ravi van Leeuwen

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-