DojoAfgelopen zaterdag vond het laatste toernooi van Dojo Hokori Meiyo van dit seizoen plaats en het was opnieuw een geweldig evenement qua prestaties en resultaten.

Twee debutanten binnen het team, Kyra en Yassin, hebben beiden hard gevochten en mooie technieken laten zien, wat resulteerde in een 3e plek voor Kyra en een 2e plek voor Yassin.

Maar de vaste vechters hebben ook weer uitstekend karate laten zien. Daan heeft geweldig gevochten en de strategie werkte: voor hem was er een prachtige 1e plaats. Senna versloeg alle 5 zijn tegenstanders met mooie technieken en ook voor hem was de 1e plaats weggelegd. Amber en Megan hadden een zware poule, maar ook een beetje pech met de beslissingen van de scheidsrechters. Megan eindigde daardoor als 2e en Amber op gewicht als 4e. Maureen en Cathelijne moesten hard aan de bak maar sleepten daarmee wel een 1e en een 3e plaats binnen. Crystal en Mattias waren scheidsrechter, Shannon en Dave hebben geholpen met de vechters klaar te maken voor de gevechten en met het coachen aan de mat.

Nu is het zomerstop en gaan de vechters werken aan de verbeterpunten die de afgelopen toernooien naar voren zijn gekomen, om nog beter te kunnen presteren op de toernooien die vanaf september georganiseerd gaan worden.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-