nktwirlen

De drie twirlende zussen: Danique, Demi en Fabiënne

De zussen Danique (14), Fabiënne (12) en Demi (10) hebben 28 en 29 mei deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap twirlen. Deze kampioenschappen werden gehouden in het topsportcentrum in Almere. Zij behaalden maar liefst 4x zilver en 4x Nederlands Kampioen.

Demi nam voor het eerst deel aan de Nederlandse Kampioenschappen met haar dance team waar ook haar zus Fabiënne in zit. Dit team met het thema piraten zette een geweldige routine neer met als resultaat het Nederlands Kampioenschap.

Fabiënne nam solistisch deel met het onderdeel super-x-strut waarmee zij zilver behaalde. Met haar duomaatje Fleur behaalde zij eveneens zilver. Met het large team met het thema Bruno Mars werd zij Nederlands Kampioen.

 IMG 20220528 WA0085  IMG 20220529 WA0037

 

Danique nam solistisch deel met het onderdeel 1-baton en 2-baton. Met 2-baton behaalde zij zilver en na een geweldige routine met 1-baton werd zij Nederlands Kampioen. Danique nam ook deel met het twirlteam waarmee zij zilver behaalde. Samen met haar duomaatje Tessa werd zij Nederlands Kampioen.

 

Nu gaan Fabiënne en Danique zich verder voorbereiden op het WK twirl welke van 27 tm 31 juli worden gehouden in Eindhoven. Fabiënne zal hier deelnemen met haar super-x-strut.
Danique zal hier deelnemen met haar duo en daarnaast staat zij in het nationale pomteam.
Voor het WK Twirl zijn de zussen nog op zoek naar sponsoren. Voor een kleine bijdrage zullen zij uw naam/logo op hun kleding dragen. Wilt u de meiden sponsoren, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-