IMG 3087Op 18 juni 2022 organiseert Netwerk Zoetermeer in samenwerking met Sportief Wandelgroep Zoetermeer de nieuwste editie van Wandeltocht Zoetermeer. De jaarlijkse grote wandeltocht vertrekt dit jaar vanaf SnowWorld. De Wandeltocht Zoetermeer wordt dit jaar al voor de zeventiende keer georganiseerd. 

Elk jaar komen er honderden wandelaars van binnen en buiten de stad om aan dit evenement mee te doen. Het is natuurlijk een goede training voor de Nijmeegse 4-daagse, maar is daarnaast ook gewoon een heel gezellig evenement.

Voor de Wandeltocht zijn er 5 routes uitgestippeld, met afstanden variërend van 5 tot 40 kilometer. Dit gezellige wandelevenement is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Voor de geoefende lopers zijn er mooie routes van 15, 25 of 40 km. Beginnende wandelaars kunnen de 5 of 10 km lopen. Een perfecte gelegenheid om bijvoorbeeld samen met familie of vrienden op een actieve manier Zoetermeer te verkennen. Elke wandeling is een leuke kans om lekker in beweging de mooie natuur in en rondom de stad te zien. Routes gaan onder andere langs het Buytenpark, het Wandelbos Laakweg en natuurlijk het Zoetermeerse Balijbos. Onderweg zijn er op alle routes een aantal rustpunten, waar wandelaars even op adem kunnen komen met een hapje en een drankje. 

Deelname kost € 5,- per persoon inclusief een leuk aandenken. Aanmelden kan op de dag zelf bij het startbureau bij SnowWorld Zoetermeer. Om drukte bij het startpunt te voorkomen zijn er verschillende starttijden voor de verschillende routes. De begintijden variëren van 07:00 tot 15:00 uur.

Kijk voor de specifieke starttijden en meer informatie over de routes op de website: www.wandeltochtzoetermeer.nl.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-