Tempo Team 2 De Boer Taverzo 2 bij VVV 20220521De Boer Taverzo 2 won afgelopen zaterdag in de tafeltennis playdown na een bloedstollende strijd tegen Tempo-Team 2 en handhaaft zich daarmee in de eredivisie. De teams troffen elkaar op neutraal terrein bij VVV in Leidschendam, in een zaal afgeladen met supporters.

Vooraf werd Taverzo als favoriet gezien, maar qua statistieken lagen de teams bijzonder dicht bij elkaar. En dat zag je terug in de wedstrijden.Telkens nam Tempo-Team nipt de leiding en kwam Taverzo langszij. Bij 2-1 wist Arjan Huiden knap gelijk te maken tegen Marco van Elferen, maar Patrick Bruijne verloor vervolgens met 11-9 n├ęt in de vijfde game van Melanie Bierdrager.

Routinier Jonah Kahn trok de score vervolgens weer gelijk tot 3-3. De dubbel bracht daarom de beslissing. Arjan Huiden en de 14-jarige Ivan Kahn wisten een achterstand in de vijfde game om te buigen naar winst en de 4-3 overwinning voor De Boer Taverzo binnen te halen. Hiermee handhaaft het jonge team zich netjes na een eerste seizoen eredivisie.

Foto: Arjan Huiden (l) maakt gelijk tegen Marco van Elferen. Foto Remco Bruijne

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-