MHCZ Jongens A1
MHCZ Meisjes A1Het eerste meisjes- en het eerste jongensteam bij de A-junioren van de Zoetermeerse hockeyclub MHCZ spelen dit seizoen in de landelijke Super A-competitie. Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat beide teams het felbegeerde ticket voor deze competitie veroverden.

De Super A competitie van Nederland is verdeeld over 4 poules met ieder 8 teams. Jongens A1 van Zoetermeer mag zich gaan meten met Breda, Klein Zwitserland (Den Haag), Leiden, Phoenix (Zeist), Pinoké (Amsterdam), Shinty (Driebergen) en Spandersbosch (Hilversum). De meiden zitten in de poule met HIC (Amstelveen), Huizen, Pinoké (Amsterdam), Noordwijk, Reigers (Hoofddorp), Voordaan (Groenekan) en Xenios (Amsterdam).
In juni 2022 spelen van iedere poule de als eerste en tweede geëindigde teams op het eindtoernooi ‘de Super A Finaledag’ om te bepalen welk team Super A Kampioen van Nederland is.

Mixed Hockey Club Zoetermeer (1968) is een sfeervolle familieclub waar plezier en prestatie hand in hand gaan. De prachtige accommodatie in het groene Van Tuyll Sportpark is het sportieve thuis van zo’n 1400 leden tussen de 4 en 71 jaar. Meer informatie: www.mhczoetermeer.nl 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-