Pro Patria trampolinespringenZaterdag 23 oktober werd de tweede plaatsingswedstrijd gehouden voor het NK Teams in Gymworld. Net als twee weken geleden in Oss kwamen de eerste en eredivisie springers in actie. Tussen het geweld van de beste springers van Nederland, haalden drie springers van Pro Patria het podium.

In de eredivisie werd Anouchka van Haaren derde bij de junioren. In de eerste divisie werd Fiënna Ayaz eerste bij de pupillen/jeugd I. Ook Ashley Kuijper behaalde de eerste plaats bij de senioren.

Ashley was zeer tevreden met haar resultaat: “Vanwege blessures was de opbouw naar deze wedstrijd nogal onzeker”, licht Ashley toe. “Ondanks de tegenslagen, heb ik altijd vertrouwen gehouden in mezelf en op het juiste moment gepresteerd.”

Aan de plaatsingswedstrijden deden vier teams van Pro Patria mee, twee daarvan hebben zich geplaatst voor de finale in Oss op 11 december. Op 6 november is de laatste plaatsingswedstrijd voor de springers uit de 2e en 3e divisie, ook in Gymworld.Foto: Ashley Kuijper in actie
Fotograaf: Anouchka van Haaren

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-